Dy fëmijë të vegjël që kishin ngecur të varur për qafe në një ballkon jashtë shtëpisë së tyre janë shpëtuar nga fqinjët e tyre heronj në Kinë.

Motra dhe vëllai i saj i vogël shihen të varur në shufrat metalike që rrethojnë ballkonin, në lartësinë rreth 3 metra.

Ata ishin lënë vetëm në shtëpi nga prindërit e tyre kishin shkuar për të luajtur lojra me letra.

Banorët që vunë re të vegjlit që qanin për ndihmë vendosën në çarçaf të madh poshtë tyre në rast se rrëshqinin. Ndërsa dy burra morën dy shkallë dhe hypën në to për të kapur fëmijët.

Duke qëndruar sipër shkallëve, burrat e guxmshëm ngritën fëmijët dhe i shtynë midis shufrave metalike duke i futur brenda në shtëpi. Raportohet se fëmijët po kërkonin prindërit pasi u zgjuan nga gjumi dhe u shpëtuan falë fqinjëve të tyre.


/Ora News.tv/