Një modele belge ka marrë sulme të shumta pasi pozoi e zhveshur para Murit Perëndimor në Jeruzalem.

Marisa Papen ka bërë setin fotografik e ulur në një cati ku duket vendi fetar dhe duke u ngjitur në një shtyllë ku është lidhur flamuri izraelit.

Ajo publikoi pamjet vetëm pak muaj pasi kishte publikuar fotot në tempull në Egjipt, për të cilat kaloi një natë në burg.

Shumë persona e kanë akuzuar për përpjekje të posaçme për të fyer hebrenjtë, pasi Dëshmia Islame e Shkëmbinjve dhe xhamia Al-Aqsa në të djathtë janë nxjerrë jashtë fotografisë së saj dhe të Murit Perëndimor.

Fotografitë u bënë në një udhëtim 3 ditor, një prej të cilave ishte Dita e Pavarësisë për Izraelin.

/Ora News.tv/