Presidenti i Republikës, Ilir Meta i ka dhënë gradën madhore “Gjeneral Brigade”, Ndriçim Sallakut.

Në dekretin e Presidentit thuhet se "Kolonel Ndriçim Reshit Sallaku, me detyrë “Atashe Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Turqisë, jo rezident në shtetin e Izraelit, Republikën e Azerbajxhanit dhe në Gjeorgji” i jepet grada “Gjeneral Brigade”.


/Ora News.tv/