Pas muraleve, bluzave dhe  statuajeve, mania ‘Lionel Messi’ nuk ndalet dhe ndonjëherë del jashtë normales.

Ky është rasti i 54-vjeçares argjentinase Norma Franchini e cila vendosi të bëjë tatuazh fytyrën e yllit të futbollit në shpinën e saj. 

Seanca për realizimin e tatuazhit zgjati 6 orë dhe dizanji është perfekt: Lionel Messi indentik.

/Ora News.tv/