Pedagogu Ndriçim Mehmeti i ftuar në "360 Gradë", u kërkoi studentëve që të kenë një vizion për ndryshimin e universitetit.

MehmetiU bë një reformë u hodh dhe tha ika unë po kjo nuk bëhet. Këto janë që studentët duhet të dalin dhe të thonë. Po them vizionin. Nga ana tjetër, në qoftë se këndon me kritare dhe del në rrugë në shesh për të rrëzuar kryeministrin, kjo është gjë e madhe. Po në rast se rri në universitet dhe me kitare dhe filma do të bësh një gjë të re, për të qenë pjesë e këtij sistemi dhe për ta bërë më të mirë duhet të kesh një vizion dhe një platformë. 


/Ora News.tv/