Me se ngjan lumturia? Shikoni këta dy fëmijë që takohen në rrugë. 

Videoja e shpërndarë në facebook nga babai I një prej fëmijëve ngrohu zemrat e zemrat e mijëra përdoruesve në Facebook Maksell dhe Finnegan, jo më shumë se dy vjeç të buzëqeshur vrapojnë drejt njëri tjetrit për tu takuar në një nga rrugët e New York City. 

“Filluan të vraponin dhe menjëherë filmova me telefon” i tregoi CNN babai i Maxëell, Michale Cisneros.  

Djemtë , 2 vjeçarë, e njohin njëri-tjetrin prej një viti. Cisneros u shpreh se janë bashkë në çdo gjë. Kur janë larg, e kërkojnë gjithmonë njëri-tjetrin, - tha ai. 

Ata ndjekin mësime muzike bashkë Mijëra I kanë bërë share nëpër rrjetet e tyre sociale. Vazhdoni dhe ju të shpërndani dashuri.


/Ora News.tv/