Momente tensioni  pranë bulevardit.  

Banorët e Astirit ndodhen pranë kordonit policor që është vendosur në hyrje të pedonales.

Ne disa momente ka pasur dhe konfrontime fizike.

Banorët e Astirit shoqërohen nga ish deputeti i PD, Klevis Balliu i cili tha se bllokimi i hyrjes së pedonales nga policia është provokim.

"Kanë të drejtën e vet. Këtu do bëhet protesta. Kjo që po bën ky njeri sot është provokim. Asnjeri nuk do të përplaset me policinë. Pse nuk del këtu ai, pse duhet të përpasen qytetarët me oficierët e policisë. Ku është ai që jep urdhër, nga cila vrimë e miut po flet? Pse nuk del këtu ai? Të dali ai fundrrina këtu e të japë përgjigje pse duhet ndaluar këtu protesta. Këto do bëhet, kush do i ndalë. Ku është ai kapelja, nxjerr cunat e rinj kot"- tha Balliu.
/Ora News.tv/