Një test i realitetit virtual që përfundoi me një goditje të keqe. Kjo është ajo që ndodhi me vajzën në këtë video.

 Vajza  po udhëhiqet nga nëna në përvojën e saj të re. Duke veshur një helmetë, ajo merr informacionin e parë se si të sillet dhe si të lëvizë.

 Por kur një granatë shfaqet në lojë, vajza merr frikë, kthehet dhe shpëton ... dhe përfundon duke përplasur dhunshëm kundër murit të dhomës.

 Një goditje e rënduar nga helmeta në kokë.

Kjo është arsyeja pse të gjithë duhet të fillojnë me "Fruta Ninja" lojë më e thjesht dhe pa rezikë.

Kush e provon realitetit virtual (VR) për herë të parë dhe aksidentalisht bie në një granatë virtuale, i krijohet një lojë paniku e vërtetë për jetën e saj ...

/Ora News.tv/