Një grua në Toronto është tepër e shqetësuar për jetën e tre fëmijëve të saj pasi në lagjen e tyre është zhvendosur një grup me të varur nga droga.

Sammy Barcelos publikoi video në Twitter që tregonte personat që argumentonin në rrugë dhe konsumonin drogë para shtëpisë.

Ajo jeton pranë qendrës St Felix që ofron strehim dhe ndihmë për ata që përjetojnë kushte të vështira ekonomike, traumë, dhunë, abuzime, kequshqyerje, sëmundje mendore dhe varësi.

Por Barcelos tregon se janë shumë të rrezikshëm pasi krijojnë sherre mes njëri-tjetrit duke bërtitur e duke gjuajtur me shishe. Gjithashtu shtoi se fëmijët nuk mund të flenë gjatë natës pasi ka festa të cmendura deri në orët e para të mëngjesit.

 


/Ora News.tv/