Në Kupën e Botës, Cristiano Ronaldo do të ketë 12 kundërshtarë.

Ky është "Telstar 18", topi zyrtar i krijuar nga Adidas për Rusinë 2018. Një sferë që siç raporton" The Sun" është projektuar shkencërisht për të zvogëluar zhbalancimin kur topi është në fluturim.

Telstar 18 u projektua për të penguar yje si Ronaldo gjatë goditjeve të dënimit dhe favorizon portierët, shpesh viktima të trajektoreve të vështira për tu llogaritur.

Na mbetet vetëm pak ditë për të parë nëse qëllimi është realizuar me të vërtetë per ketr...

/Ora News.tv/