Një ish-inxhinier i NASA-s kaloi gjashtë muaj për të ndërtuar një kurth ngjan si bombë për të mashtruar hajdutët pasi disa parcela ishin vjedhur nga pragu i tij.

Pajisja, e fshehur në një kuti Apple Homepod, që mbante katër celularë dhe një qark (453g) të mbushur shkëlqim me kamer brenda.

Mark Rober, i cili tani është një i njohur në YouTube, i kapi hajdutët me anë të kamerës së sigurisë në shtëpi.

Ideja për të krijuar bombën e rremë i erdhi pasi policia i tha se nuk ishte në gjendje të hetonte rastin.

/Ora News.tv/