Ministri i Jashtëm i Greqisë, Nikos Kotzias nga folu për Shqipërinë gjatë një ligjërate që ka mbajtur në Universitetin MGIMO të Moskës.

Kotzias: Me politikë aktive po zgjidhim me Shqipërinë probleme dekadash.Besoj se shumë shpejt përfundojmë negociatat me Shqipërinë.

Kotzias ka thënë gjithashtu se paketa prej dhjetë çështjesh përfshin edhe përcaktimin e kufijve dhe të zonave detare.

/Ora News.tv/