Në Korçë janë kapur 20 refugjatë me shtetësi siriane, irakiane dhe palestineze.

Midis tyre ka femra dhe fëmijë.

Refugjatët u kapën në fshatrat Trestenik, Vishoticë dhe Braçaj.

Atyre u janë marrë deklaratat në Drejtorinë e kufirit dhe migracionit dhe u nisën drejt qendrës së azilkërkuesve në Tiranë.

/Ora News.tv/