Disa eshtra janë gjetur pranë varrezave të fshatit Drenovë në Korçë.

Eshtrat janë hedhur pak metra larg varrezave, ndërsa dyshohet se janë zhvarrosur dhe më pas janë hedhur në shkurre.

Banorët jashtë kamerës thonë se nuk është hera e parë që gjejnë eshtra të hedhura në vende të fshehta. Me heret u gjet një arkivol.

Nuk dihet kujt i përkasin eshtrat, ndërkohë nuk janë marrë masa nga instancat përkatëse për pastrimin e tyre.

/Ora News.tv/