Kryetari i KQZ-së Klement Zguri i kërkon anëtarëve të KQZ të  ndërpresin procedurat e veta për organizimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Duke mos gjetur dakordësinë Zguri u largua sërish.

"Pse vërtet mendoni se në Fletore zyrtareve vendosen akte të pavlefshme. Si mundet një institucion të gjykojë sipas intersave të veta apo mendimit të tij të momentit. Personalisht nuk dua të merrem me kompetencën apo të drejtën e presidentit për të nxjerrë dekret. Nuk mendoj se jam Gykatë Kushtetuese apo Administrative të shoh ligjshmërinë. 

E treta: bëhet fjalë për një dekret që është i vendosur në Fletore Zyrtare dhe ka marrë fuqi ligjore. Kush jam unë që duhet të përplasem me dy vendimmarrje. KQZ duhet të ndërprersë procedurat e veta për organizimin e zgjedheje të 30 qershorit pasi dekreti ka marrë fuqi dhe është vendosur në Fletoren zyrtare.

/Ora News.tv/