Kim Kardashian dhe Kylie Jenner njihet për format e tyre bombastike.

Dhe dy motrat provuan se janë klone të njëra-tjetrës përsa i pëket 'pasurive' në Kalabasas të hënën.

Yjet e televizioneve teksa u fotografuan vërtetuan se kanë forma identike.

Të veshura strece vajzat vunë në pah asetet e tyre.


 

/Ora News.tv/