Presidenti i Koresë së Veriut ka ekzekutuar një prej gjeneralëve të tij duke e hedhur në një akuarium të mbushur me piranja. 

Gjenerali thuhet se u vra, pasi kishte planifikuar një grusht shteti. Burimet thanë se krahët dhe trupi i gjeneralit u prenë përpara si të bëheshin ushqim për piranjat.

Nuk është konfirmuar nëse ai ka vdekur nga lëndimet ose nëse ai është ngrënë i gjallë nga kafshët.

Akuariumi thuhet se është i mbushur me qindra piranja nga Brazili.

Disa besojnë se Kim mori metodën e ekzekutimit nga filmi "The Spy Ëho Loved Me" të vitit 1977.

/Ora News.tv/