Ky set fotosh të habitshme tregojnë momentin kur një grup ketrash duket sikur fluturojnë midis pemëve.

Pete Walkden, 45 vjeç, nga Birmingham, mori fotografitë duke vizituar pyjet në malësitë skoceze pranë Inverness.

Walkden, fotograf i kafshëve të egra, tha: 'Çdo ketër ka stilin e vet për të kërcyer. Disa duken shumë të sheshtë, ndërsa të tjerët kanë këmbët dhe bishtin e tyre në të gjitha drejtimet.

'Bishti përdoret për të ndihmuar në balancimin e hedhjeve dhe është i shtrembëruar dhe i tronditur kur ketri përplaset përmes ajrit.

'Kjo është veçanërisht e dukshme gjatë ditëve me erë, kur kafsha e lehtë mund të hidhet jashtë objektivit nga një stuhi ere./Ora News.tv/