Fytyra është një ndër pjesët më delikate që kërkon disa produkte kozmetike tepër të kontrolluara, që të mos ketë probleme.

Në ditët e nxehta, sugjerohet që disa prej tyre të vendosen në frigorifer që të ruajnë freskinë dhe të mos shkatërrohen.

Ndër produkteve kozmetike që nuk na e ka marrë mendja se duhet të qëndrojnë në ambient të fothtë janë:

1-Pudra për zonën e rrathëve poshtë syve;

2-Manikyri;

3-Rimeli;

4-Buzëkuqi;

5-Kremrat e diellit;

6-Kremrat e fytyrës;

8-Vajrat bimorë.

/Ora News.tv/