Avokati Genc Gjokutaj i  ftuar në "360 Gradë" në Ora News, thotë se kapja e kokainës prej 613 kg është bërë me dorëzim të kontrolluar.

Gjokutaj: Dorëzimi i kontrolluar konsiston me lënien e një monstre dhe zëvendësimi i pjesës tjetër.

Zheji: Kanë vënë allçi?

Gjokutaj: Këta nuk kanë ditur gjë. Dorëzimi i kontrolluar është operacioni më i fshehtë që bën policia. Kanë qenë në maune dhe personat që kanë udhëtuar nuk e kanë ditur se kanë infiltruar. Kështu ndodh në Shqipëri sepse e dinë që kokaina ikën. Duhet ta kenë mbajtur në Livorno.


/Ora News.tv/