Avokati Genc Gjokutaj i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, thotë se Italia që ka një nga policitë më shkencore në botë, nuk mund ta linte që sasia prej 613 kg kokainë të vazhdonte, por synimi është kapja e rrjetit.

Gjokutaj: Gjithë problemi është të kapet rrjeti, kush afrohet tek kontenieri. Po të ishte kështu do ta kishte kapur Italia.

Kjo bëhet ekstra kështu. Mendoni se antidroga italiane një nga policitë më shkencore në botë të dedektojë 613 kg drogë dhe ta mbyllë kontenerin dhe ta nisë. Pse bëhet kjo?

Kjo bëhet që të vazhdojë që të krijohet përshtypja që ngarkesa është brenda që të zbulohet më tutje.


/Ora News.tv/