Një komunitet i vogël në Miçiganin e veriut beson se është vizituar nga një engjëll pasi një kamera në lëvizje ka kapur një objekt misterioz me sa duket duke kapur një automjet të parkuar. Njerëzit në internet, megjithatë, mbeten të pabindur.

Sipas kishës lokale në Lindjen e Jordan, kamera tregon një imazhi të qartë me një kokë dhe krahë.

"Unë them se ky është një engjëll!", tha Glen Thorman, stacionit televiziv lokal. Thormani shpejt kontaktoi bashkëshorten dhe pastorin për të ndarë lajmin për regjistrimin.

Jordan Rivers Church postoi fotot në faqen e saj të Facebook, duke thënë se fotot nuk ishin ndryshuar dhe nxitën një debat për atë që kamera kishte kapur me të vërtetë.

/Ora News.tv/