Kalimi i një lumi në Veri të Australisë është tejet i rrezikshëm për shkak të ujërave të rrëmbyera dhe të mbushura me krokodilë.

Paralajmërimet janë të pranishme në Cahills Crossing, e cila lidh një park të njohur kombëtar me komunitetet e afërta indigjene, por vendasit dhe vizitorët shpesh bien në rrezik dhe rojet e parkut thonë se po frustrohen.

/Ora News.tv/