Mbrëmjen e sotme në emisionin "Ju Flet Moska" në RTV Ora, moderatori Kastriot Myftaraj trajtoi temën "Episode me shërbime të fshehta nga Shqipëria e 1997".

Myftaraj: I rikthehem sot komentimit të 1997 sepse jemi sot në kushtet një destabilizimi politik dhe nuk dihet se si do të shkojnë gjërat. Shumë qytetarë të huaj që kishin mbetur në shqipëri në mars të '97, sepse operacioni u bë me 2 pjesë në 14 dhe 18 mars i lanë ata në Shqipëri. Kur u shpall gjendja e jashtëzakonshme dhe e mori detyrë policia të ruante institucionet shtetërore. Cdo qytetar i huaj do ta kuptonte se si ishte gjendja këtu dhe do të largohej. Shëipëria e '97 trazirat dhe shembja e firmave piramidale në atë kohë u bënë për t'i ndërprerë shqiptarëve atë pasurim të shpejtë, që u quajt shqiptarëve sikur po kërkonin të pamundurën, por në fakt shumë shtete të tjera e kanë bërë. 

Më tej Myftaraj vijon me analizoimin e operacioneve të vendeve të Ballkanit.

Për më shumë ndiqni videon e plotë.

/Ora News.tv/