John Shahu është një prej artistëve më të rinj në tregun shqiptar, i cili mori vëmendje të madhe në performancën e tij në "Këngën Magjike".

Ai erdhi nga Australia për të për të prezantuar projektin e tij tek publiku shqiptar. Por si ishte jeta e tij e mëparshme dhe sa "çmenduri" ka bërë Johni në Australi? Këtë e ka zbuluar në intervistën për "Why Not" në RTV Ora ku foli edhe për projektin më të ri, të titulluar "Havana".

Ndër të tjera, John u bë pjesë e lojës "E kam bërë, se kam bërë", ku rrëfeu se ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë më të madhe se 35-vjeçare, e cila ishte australiane.

Shpesh herë kemi dëgjuar se meshkujt i pëlqejnë femrat më të mëdha në moshë, gjë të cilën e vërtetoi dhe këngëtari John.

/Ora News.tv/