Çrregullimi, melankolia, vuajtja dhe vetmia edhe pranë partnerit tuaj tregojnë se diçka nuk po shkon në rrugën e duhur.  Për të kuptuar nëse jeni në fund të një historie dashurie nuk është gjithmonë e lehtë.

Ekzistojnë disa sinjale që tregojnë se jeni gati për të qenë beqarë sërish pasi nuk po shijoni asgjë.

Kujtoni parimin: kur ne ramë në dashuri mund të ndjenim flutura në stomakun tonë, koha shkoi me shpejtësi të dyfishtë (shumë ngadalë kur ishim larg, shumë shpejt kur ishim bashkë), zemra rrahte shpejt dhe ndiheshim gjithmonë të lumtur dhe euforik. Nëse kjo nuk ndodh më, mund të jetë thjesht një periudhë e lodhshme për të dy, por nëse zgjat i ka ardhur fundi.

1-I thoni 'lamtumirë' intimitetit dhe humb dëshira për marrëdhënie seksuale.

2-Entuziazmi për të kaluar edhe pak minuta më shumë bashkë.

3-Indiferencë për njëri-tjetrin.

4-Nuk ka më xhelozi.

/Ora News.tv/