Një blog Australian Sonny Dickson ka hedhur disa foto krahasimi të smartfonave Apple në madhësi të ndryshme për të paraqitur sa më mirë iPhone 6. Dickson ka dhënë një parashikim për madhësinë e telefonave të ardhshëm më të përfolur për teknologjinë më të fundit. Ai ka treguar me anën e disa fotove Samsung S5 dhe iPhone 6. Madhësia e këtyre telefonave parashikohet se do jenë më të mëdha se kjo kompani celulare mund të hedhë në treg./mv/oranewsonline/  

/Ora News.tv/