Për më shumë se 2 orë qindra studentë nga të gjitha universitetet e Tiranës po protestojnë përpara ministrisë së Arsimit.

 Agjencia e fotove LSA na sjell me foto kërkesat dhe mesazhet që ata kanë përcjellë përmes pankartave.
/Ora News.tv/