Pas kerkeses se Ministres se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu per intensifikimin e luftes ndaj duhanpirjes ne ambjentet publike, ne zbatim  të Ligjit nr. 9636, datë 06. 11. 2006 "Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit",  trupa inspektuese e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor bën me dije se vetem ne 1 dite kreu 886 inspektime në orë të ndryshme të ditës dhe të mbrëmjes ne te gjithe vendin.

 Pas kontrolleve të ushtruara, Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor  mori 12 masa administrative me 30 mije leke te reja secila, ndaj shkelësve të ligjit. 

/Ora News.tv/