Sipas të dhënave nga Vip Observatori Social, Instagram është rrjeti social ku njerzit preferojnë të ndjekin jetën private dhe profesionale të të famshëmve në botë.

 Për vitin 2018 Instagram e tejkalon Facebook-un mesatarisht të ndjekësve të 100 profileve të para të ndjekura më shumë, zbulon Stefano Chiarazzo nga Observatori Vip Social  1.7 milionë Instagram kundër 1.6 milionë Facebook, pothuajse dy herë më shumë se Twitter në 880,000.

/Ora News.tv/