Një grua ka krijuar një mënyrë për të ruajtur pemën e Krishtlindjeve pa ia hequr dekorimet, por të mbyllur.

Renae Krivitz shpërndau fotot e pemës së saj të mbështjellë në një qese plastike, gjë e cila i ka shpëtuar kohën.

“Nuk ka vënie dekorimesh, heqje dekorimesh. Mbylleni dhe ruajeni! Është një qese plastike që e kanë lënë ndërtuesit. Ata e përdornin atë për të mbuluar tapetin. E kam ruajtur prej vitesh dhe më fund e gjeta se për çfarë ta përdor”, shkruajti Krivitz në fotografitë e shpërndara.

 

/Ora News.tv/