“I dua ngjyrat”. Kështu titullohet ekspozita e piktoreve te vegjel të cilët e kanë finalizuar punën nje vjeçare ne kete event të organizuar në Qendrën Rinore të Fmijëve në kryeqytet.

Kordinatorja Ariana Tafaj thote se jo pa qellim eshte vene ky titull, pasi në punimet e tyre vogëlushët kanë përdorur larmishmëri ngjyrash.

Por kjo mesuese ka nje apel për të gjithe prindërit, të ndikojnë sado pak që fëmijët të shkëputen nga teknologjia dhe t’i përkushtohen artit.

Në përfundim edhe puna e tyre u çertifikua me një diplomë, që të vegjelit do ta kene si kujtim nga kjo ekspozite.

/Ora News.tv/