Kreu i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, tha se tarifa e Kosovës kundër importeve serbe ka patur pasoja negative dhe ka çuar në një zvogëlim të përkrahjes ndërkombëtare për Kosovën.

Hoti ndodhet në Uashington si pjesmarrës në forumin parlamentar në kuadër të Partneritetit për Demokraci, që organizohet nga Dhoma e Përfaqësuesve e Kongresit amerikan.

/Ora News.tv/