Ryan Szymanski ka kërcyer nga shkëmbi i lartë 35 metra, në një rezervuar me ujë të cekët që ndodhet në Vermont të Shteteve të Bashkuara.

Megjithëse të pranishmit e duartrokitën 22-vjeçarin, veprimi tij ishte i menduar keq dhe e la me një lëndim të rëndë në gju.

Për pasojë, ishte e nevojshme që ai t’i nënshtrohej një ndërhyrjeje kirurgjikale, për të rregulluar gjurin e këmbës, e ndërsa tani i duhet një kohë e gjatë që të rikuperohet.

/Ora News.tv/