Pak kohë pasi janë larguar nga labeli “On Record” , dy reperat Mozzik dhe Getinjo janë hedhur në gjyq nga ish menaxheri i tyre për shkak të prishjes së kontratës.

Burimet kanë mësuar se labeli i ka hedhur në gjyq dhe kërkon 1.4 milion euro dëmshpërblim për prishjen e kontratës, prishjen e imazhit dhe investimin tek ata.

Vëllezërit i kanë marrë thirrjet për në gjyq, por akoma nuk dihet nëse do i përgjigjen apo jo.

/Ora News.tv/