Një burrë në Alabama, baba i 6 fëmijëve është paralizuar dhe po lufton për jetën e tij, pasi konsumoi një gjarpër vdekjeprurës, duke menduar se ishte i parrezikshëm.

Jeffrey Phillips po përpiqej të kapte atë që mendonte se ishte një gjarpër qumësht për vëllain e tij, kur e kishte ngrënë, duke i shkaktuar lëndime shkatërruese.

Zvarraniku ishte në fakt një gjarpër i koraleve, i cili ka të njëjtën ngjyrë dhe shenja të ngjashme me një "gjarpër qumësht", por në të vërtetë janë më vdekjeprurësit në zonë.

Ai u dërgua në Spitalin Anderson në Meridian, Misisipi, dhe ju nënshtruar terapisë, por vonesa e dërgimit në spital, do të thotë se helmi i gjarprit kishte bërë shumë dëme.

"Helmi ka dëmtuar shikimin e tij dhe është paralizuar", tha GoFundMe për shpenzimet mjekësore të familjes.

"Për shkak të faktit se ai nuk e ka marrë menjëherë antivenomin ka shkaktuar shumë probleme neurologjike. Duhej të ishte administruar brenda 4-6 orëve të para, por ai nuk e mori atë deri rreth 40 orë pas kafshimit".

"Ai është ende shumë i sëmurë dhe ende në Njësinë e Kujdesit Intensiv dhe mund të mbetet për disa javë. Ai do të ketë nevojë për një terapi të gjerë fizike për të mësuar se si të ecë, të hajë, të shkruajnë dhe të gjitha aktivitetet e tjera të përditshme".


/Ora News.tv/