Juristi Sokol Hazizaj, i ftuar në "Arena" në Ora News, thotë se largimi i Agron Xhafajt drejt Italisë bëhet pa asnjë procedurë ligjore.

Hazizaj: Për mua dërgimi me urgjencë i shtetasit Agron Xhafaj, është veprim jo procedurial. Është veprim i nxituar. Mund të jetë politik, por karakter ligjor nuk ka. Është larguar për shkak të kërkesës së ekstradimit? Nuk ka. Është larguar për shkak të një letër porosie? Nuk ka. Ka një rrugë, nëpërmjet Ministrisë së Drejtësisë dhe Prokurorisë së Përgjithshme. Ky dorëzim është bërë nëpërmjet një akti politik dhe jo procedural. Xhafaj ka bërë një gabim shumë të madh, nëse ka pranuar dhe imponuar të vëllanë të shkojë është gabimi i dytë që bën.

Kikia: Sot iku për të mbyllur zjarrin që ka rënë në shtëpinë e tij dhe në familjen politike të vëllait të tij. 


/Ora News.tv/