Drejtori i Institutit për Bashkëpunim dhe Zhvillim, Ardian Hackaj i ftuar në "Tonight Ilva Tare" në Ora News, thotë se në pikëpamjen financiare, shqiptarët nuk përfitojnë asgjë pas hapjes së negociatave.  

Hackaj: Ajo që dua të them për qytetarët se çfarë përfitimi do kenë, në radhë të parë nga ana financiare afatshkurtër; zero. Nuk ka për të pasur përfitime. Ajo që është shumë e rëndësishme që imazhi i Shqipërisë dhe fuqia që ka për të pasur qytetari për të qenë më i fuqishëm kundrejt shtetarit ka për të qenë më i fuqishëm.


/Ora News.tv/