Të ftuar në emisionin “Arena nga Dritan Hila” zëvendësministri i Arsimit Ervin Demo dhe pedagogu Romeo Haxhari janë përplasur me njëri-tjetrin për universitetin publik, që sipas pedagogut është hedhur në xhungës.

Pjesë nga biseda: 

Hanxhari: E keni hedhur universitetin publik në xhungës.

Demo: Çfarë xhungle mo?

Hanxhari: Po po, xhungël, në një luftë, dhe nuk kemi të njëjtat armë me universitetin privat.

Demo: Kush janë armët?

Hanxhari: Reklamat, menaxhimi i shkathët financiar, ndërsa ne kemi dy vite që bordi i administrimit nuk sqaron kompetencat që ka me rektorin.

Demo: Do ta zbulojmë se kush e ka fajin.

Hanxhari: Fajin e ka ligji.

Demo: Jo mor jo.
/Ora News.tv/