Ky është momenti dramatik kur një grua ka lindur në makinën e të dashurit të saj pasi nuk ka mundur ”të presë” që të arrijë në një spital lokal. Diamond Jones dhe i dashuri i saj Corey Lynn Griffith po ecnin në makinë për të shkuar në Mississipi në klinikën Baptist Women ku vajza ka thënë se duhej të lindte në mënyrë emergjente. Jones ka thënë se vajza nuk do priste që ata të arrinin në spital. 1410539331121_wps_28_Yea_Talk_to_me_girl_We_go

/Ora News.tv/