Gjykata e Beratit konfirmon mandatin e kryebashkiakut të ri Ervin Demo.

Ish zv/ministri i arsimit ishte në garë në zgjedhjet e 30 qershorit me Pavlo Shkarpën nga Bindja Demokratike dhe Plarent Aleksin, kandiati i pavarur.

/Ora News.tv/