Gjenden mbetje eshtrash në tunelin e Qafë-Shtamës në Selishtë të Matit.

 Në vitin 1997 në këto tunele humbën jetën 23 persona pas një shpërthimi të municioneve.

 Eshtrat janë zbuluar gjatë pastrimit të Tunelit nga Ministria e Mbrojtjes. 

Pas njoftimit në vendngjarje janë nisur prokurorët dhe ekspertët. 

/Ora News.tv/