21 persona, duke përfshirë fëmijë deri në moshën 12 vjeçare, janë gjetur brenda një kamioni frigoriferik që po hynte në Mbretërinë e Bashkuar.

Grupi njerëzve që mendohet të jenë nga Vietnam, ishin fshehur në një ngarkese uji të gazuar në portin e Newhaven të Sussex të enjten.

Një rumun, që besohet të jetë shoferi është akuzuar për ndihmën që ka dhënë për hyrjen e paligjshme të emigrantëve ne Britani.

Brenda kamionit u gjetën 15 fëmijë dhe 6 persona të rritur, të cilët thoshin se ishin nga Vietnami.

Fëmijët nuk kanë nevojë për trajtim mjekësor dhe janë transferuar në kujdesin e shërbimeve sociale.

/Ora News.tv/