Pamje  te rë dhe  të  dashurën  sekrete. 

Gabriel Garko, i ftuar te "Nicole Fashion Show" në Milano,shfaqet  me flokët e gjata dhe të drejta . 

Dhe kjo nuk do të ishte risi e vetme për aktorin, i cili sipas të informuacioneve të marra do të kishte një vajzë në  krahët e tij , një vajzë të re   dhe misterioze.

/Ora News.tv/