Të jesh pronar i një automjeti nuk është aq e lehtë sa duket. Makina konsiderohet si një tjetër "anëtar" i shtëpisë, për të cilën duhet të kujdesesh në mënyrë të veçantë.

Shumë njerëz me vetëdije ose pa vetëdije nuk e sigurojnë automjetin dhe çdo dështim u kthehet si një bumerang. Kjo ndikon tek portofoli juaj, pasi çdo dështim në fund është dy herë më i shtrenjtë.

Por cilat janë disa nga gabimet që bëjmë, të cilat mund të na kushtojnë rëndë?

1- Injorimi i indikatorit 'Check engine' (kontrollo motorrin) që shfaqet në ekranin e makinës

2- Mos ndërrimi i rregullt i vajit dhe filtrave

3- Gomat e vjetra

4- Injorimi për një kohë të gjatë i servisit

5- Higjiena e keqe e automjetit

6- Jeni një shofer i pakujdesshëm

/Ora News.tv/