Po bën xhiron e botës një video që vjen nga India, ku priftërinjtë godasin gratë  me kamzhik për ti larguar Djallin.

Shihet në video se si gratë qëndrojnë të gjunjëzuara në radhë dhe presin që të goditen nga priftërinj në festivalin Vijayadashami, që organizohet një her në vit, në Tamil Nadu, në Indinë jugore.

“Një e goditur mund t’i shërojë nga sëmundjet, i largon dhembjen dhe shpirtrat e këqinj”, thonë priftërinjt e zonës.

/Ora News.tv/