Banorët e fshatit Lekas të Pogradecit bëjnë apel për ndihmë.

Një banor i këtij fshati, i cili ka kontaktuar me Ora News thotë se në fshat ka rënë 1 metër borë dhe janë në izolim dhe pa energji elektrike.

Ai gjithashtu thotë se kanë fëmijët me temperature te larte dhe  nuk mund ti çojne per vizite në spital.

Fshati ka 50 familje qe kane mbetur te izoluar.

/Ora News.tv/