Prej orës 10:00 ka nisur seanca e Kuvendit. Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj është thirrur për interpelancë lidhur me ekstradimin e Nezar Seitit.

Ndërkohë ministri i Jashtëm Ditmir Bushati është thirrur në interpelancë lidhur me votën në OKB për Jeruzalemin.

Në kuadër të këtyre zhvillimeve u morën dhe këto foto nga LSA 
/Ora News.tv/