Fan Noli dhe Faik Konica janë dy nga figurat më të mëdha të letrave shqiptare. Në vitin 1915, ata ishin të dërguar në Vjenë si të dërguarit e “Vatrës”. Fotoja është publikuar nga gazetari i “Zërit të Amerikës”, Ilir Ikonomi.
Mendoj se ka shumë rëndësi të shkruash një tekst të mirë shqip, pa u nxituar dhe pa e nënvlerësuar saktësinë e shkronjës... Posted by Ilir Ikonomi on 2016-01-26

/Ora News.tv/