Duke i uruar të përzgjedhurve të lotarisë amerikane Ambasada Amerikane sugjeron fituesit të ndjekin të gjithë udhëzimet përgjatë procesit të aplikimit.

Hapi i fituesve në vazhdim është plotësimi i formularit DS -260

Dhe duhet të klikoni ceac.state.gov/IV/Login.aspx
/Ora News.tv/